вторник, 16 декември 2014 г.

Новини



Пред Комисията по дискриминация Волен Сидеров е внесъл жалба, че е дискриминиран в сравнение с министър Москов и системно не получава същата подкрепа, когато говори срещу циганите, циганската престъпност и мерките срещу нея.

 Патриотичният Фронт ще се преименува на Турбо Патриотичен Фронт (ТПФ), защото обикновената версия вече е неразличима от части на Реформаторския Блок. Турбо Патриотите предлагат да се въведе правото на застрелване на ром, стъпил в чужд двор без покана и с очевидно лоши намерения.

„Който е против политиката на лишаване на ромските гета от спешна помощ защитава побоищата на лекари. В резултат на тази защита се случи нов побой над лекари.“ Из анализите на водещи коментатори.

Отново откриха причината за бедите на България. Това са либералите, които защитават циганите, вместо да защитят мнозинството от самото него.

Министър Иванов е помолил министър Москов да не изпраща бърза помощ на повиквания на магистрати, докато последните не се поправят и не спрат да нарушават законите на страната.

На разговор с Меркел, Бойко Борисов заяви категорично, че не би превърнал ГЕРБ в националистическа партия, подобно на Виктор Орбан. Той допълни, че не би се поддал на натиска на партии като Атака и НФСБ, но ако Реформаторският Блок приеме присърце национализма и получи европейска санкция за това – ще си помисли пак.

Според Петьо Блъсков и Юлий Москов съдебната реформа е опасна и ненужна. Тя ще доведе до овладяване на Софийски градски съд от други.

Алексей Петров изложи вижданията си за проблемите на българското общество в обширно интервю пред Сашо Диков.

Внукът на Тодор Живков стана победител в „Биг Брадър 7“ точно 30 години след 1984 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар