понеделник, 17 ноември 2014 г.

Днешни еднодневки



1) За Кобрата: Кличко извади страшен късмет, че не си счупи ръката в главата му. Кобрата е прав, обаче, че съществува конспирация, която системно лишава наши спортисти от добро възпитание, култура и финес. Той е очевидна нейна жертва и трябва да бъде компенсиран.
2) Идея 1: Вежди Рашидов да отстъпи на Кобрата мястото си като министър на културата.
3) За Крисия&пианистите: Браво на децата! Възрастните, които измислят подобни формати, може би са идиоти, обаче.
4) За Малта: нашият отбор беше много по-добър от скромните ни опоненти, но все пак беше ясно, че трябва да стане чудо, за да спечелим. Чудо - като например да вкараме гол от 11 метра. Такова не се случи.
5) За Реформаторите: Двама депутати доказаха, че могат да се оплюват дори като седят далеч един от друг. В британския парламент управляващи и опозиция са на две шпаги разстояние. В нашия, поради дългобойността на слюнкоотделянето, е добре да се въведе неопренът като униформа, а телевизионните студия да предвиждат стъклени прегради и сепарета.
6) Идея 2: ДСБ и ДБГ да бъдат затворени за седмица в къщата на Биг Брадър до излъчването на лидер на формацията и нов граждански съвет. Тъй като разноцветен пушек ще излиза през цялото време, може и да не се разбере дали и кога лидерът е избран, затова камерите не трябва да бъдат спирани.
7) Идея 3: Кунева, Кънев и Исмаилов да се срещнат с Крисия, Хасан и Ибрахим за обмяна на идеи с цел намаляване на напрежението в РБ.
8)  За Капитал и ЛАФКА: Да се подозира „Капитал“, че са се продали на Лафка, не е особено интелигентно. (То май направо си е идиотско). Но същевременно е тъжно, че дори „Капитал“ не може да си позволи да подбира рекламодатели. Дано невъзможността за подбор не е трайна. Пожелавам си България да е страна, в която нормалните медии са печеливш бизнес за сметка на жълтурията и долнопробието. Или поне „политическият елит“ да не ходи на крака при това долнопробие.

Няма коментари:

Публикуване на коментар