четвъртък, 20 февруари 2014 г.

Ултиматумът на Сидеров и други скечове

http://www.dnevnik.bg/analizi/2014/02/20/2245626_ultimatumut_na_siderov_i_drugi_skechove/


Ултиматумът на Сидеров: Ако не изпълните моите десет точки, което знам, че няма да направите, ще съборя правителството, ако съм сигурен, че следващият парламент ще ги изпълни, което знам, че той няма да направи!

Коалиционното споразумение с "Атака": Аз знам, че ти знаеш, че това, което искам, не го искам, а искам нещо друго. Ти знаеш, че аз знам, че ти няма да ми дадеш това, което казвам, че искам, а това, което наистина искам.

Ново лице в политиката: Ако се провалиш като журналист заради прекалената си услужливост към групировки, ставаш ли "ново лице", влизайки в политиката в услуга на същите тези групировки?

Паралелни животописи: Бареков е политик в степента, в която Костов е анализатор.

Независим депутат: Депутат със сменен патрон на зависимост.

Националист: Икономичен начин човек да се гордее искрено и основателно с държавата си, без да е нужно да дава основания тя да се гордее с него. От тази гледна точка националният празник рискува да се превърне в допълнителна промоция, ежегодно сваляне на цената на искреното и основателното гордеене с държавата.

Третата окупация на Софийския университет: Ректорът проф. Илчев е блокирал Ректората, като допускът е само срещу служебна карта или студентска книжка. Политическите искания на проф. Илчев за момента са неясни, а окупацията изглежда е безсрочна.

Няма коментари:

Публикуване на коментар