неделя, 13 март 2016 г.

Дискусия за референдума във Великобритания

НА ЖИВО: Дискусия „Референдумът във Великобритания: последствията за България и ЕС“ на 14 март в София

 .
На 14 март 2016 г. (понеделник) от 10:00 часа в Дома на Европа на ул. „Г. С. Раковски“ № 124 ще се проведе публична дискусия на тема: „Референдумът във Великобритания: последствията за България и Европейския съюз“. Събитието се организира от Светослав Малинов, евродепутат от групата на ЕНП в партньорство с Информационното бюро на Европейския парламент в България. В дискусията специално участие ще вземе Н. Пр. Ема Хопкинс, посланик на Великобритания в Република България. Събитието ще бъде предавано на живо на интернет страницата на Информационното бюро.
 .
Събитието е със задължителна регистрация. Моля, потвърдете Вашето участие не по-късно от 11 март 2016 г. чрез директна регистрация в предвидената форма или чрез имейл на: office@smalinov.eu.  
В рамките на дискусията ще бъде обсъдено значението на резултата от референдума, който ще се проведе на 23 юни 2016 г. Акцентът ще бъде върху значимостта на споразумението, което беше договорено между Дейвид Камерън и останалите страни членки за бъдещи реформи в ЕС, както и върху последици за българските студенти и работници на Острова при евентуален негативен резултат на референдума.

Панелисти на събитието ще бъдат Н. Пр. Ема Хопкинс (посланик на Великобритания в България), г-н Франк Енгел (Европейски парламент), г-н Владимир Шопов (Нов български университет), доц. Даниел Смилов (Център за либерални стратегии), както и доц. Светослав Малинов (Европейски парламент). Дебатът ще се модерира от г-жа Ралица Ковачева (BITelevision).
Работният език на събитието е български. По време на цялата дискусия ще има осигурен симултанен превод на английски език. Пълна програма можете да намерите в приложения файл.

Няма коментари:

Публикуване на коментар