неделя, 15 март 2015 г.

ГЕРБ като най-голяма партия в момента има сериозни шансове в големите градове и на мажоритарните избори за кметове (Фокус)

 

14 Март 2015 | 17:22 | Агенция "Фокус"
Снимка: Информационна агенция "Фокус"Даниел Смилов: ГЕРБ като най-голяма партия в момента има сериозни шансове в големите градове и на мажоритарните избори за кметове
Снимка: Информационна агенция "Фокус"
София. ГЕРБ като най-голяма партия в момента има сериозни шансове в големите градове и на мажоритарните избори за кметове. Това каза за Агенция „Фокус” политологът Даниел Смилов в коментар на направената заявка от страна на ГЕРБ да спечелят над 94 кметски места. „Това решение, надявам се, няма да е повод да се "воюва" с коалиционните партньори. Ще има много общини, където взаимодействието ще е полезно”, обясни Даниел Смилов. Политологът изтъкна, че дори там, където ще има сблъсък на кандидати на ГЕРБ и РБ, да речем, е по-важно здравето на коалицията, отколкото изхода на конкретната надпревара. „Очаквам РБ да се представи също добре на тези избори, тъй като в момента са във възходяща тенденция, въпреки продължаващите вътрешни и коалиционни неразбирателства”, допълни политологът.
Росен ГЕОРГИЕВ

Няма коментари:

Публикуване на коментар