събота, 9 юни 2018 г.

Размисли на редовия член


Другари, 

По кои теми БСП е в опозиция? Нека да направим един списък, че иначе някой ще каже, че e само фиктивна опозиция. Или пък ГЕРБ са фиктивни управляващи? За съжаление аз се сещам само за теми, по които БСП са на едно мнение с ГЕРБ:

- Белене
- Газ
- КТБ
- Съд и прокуратура
- Санкции срещу Русия
- Скрипал
- Истанбулската конвенция
- Извинение на Путин за Южен поток
- Медийна политика
- Ревизия на приватизацията
- Костов
- МиГ forever
- Хазартен бизнес
- Банско, лифт, бетон
- Корал, плаж, бетон
- Наследството на Тодор Живков

Ситуацията прилича на КПСС-БКП и Вечна дружба, другари!

***
Другари,

Вчера поисках да се насладя на разсъжденията на др. Румен Овчаров за българската енергетика, но се оказа, че съм прочел изказване на премиера Борисов!

След това реших да си оправя вкуса с интелигентността на др. Таско Ерменков, но се хванах, че слушам г-жа Теменужка Петкова да бродира по неговите мисли!
Уплашен се спуснах към др. Волгин, зер с него няма как човек да сбърка. Пуснах с надежда радиоточката, да чуя как громи либерализъма, Макрон и Меркел, и как стопля отношенията с Русия. И той наистина добре се справи, но кой знае защо го представиха като г-н Харизанов.

Ядосан веднага затворих радиоприемника и реших да видя как др. Велислава Дърева се разправя с лицемерието на соросоидите и грантаджиите. Но по тази тема Гугле ме прати в гербаджийското "Вевести", защото по нея там имало най-много публикации напоследък!

Анатема, другари! Обърнах се за прочистване към Дядо Николай, с надежда да чуя как той ще прокълне Истанбулската конвенция и джендърите. Но и тук попаднах на двойник: православен консерватор - г-н Сула - провеждащ сходен словесен екзорсизъм. 

Вече ме е страх да отида на сайта на АОНСУ, за да не вземе да излезе оттам я г-н Пула, я целият Институт за десни политики!

Какво става, другари? Не разбирам, ГЕРБ ли превзеха Партията или ние ги победихме? За празнуване ли е работата или става дума за вражеска диверсия чрез подмяна и дублиране? 

Моля кажете каква е Партийната линия по тези въпроси?

Няма коментари:

Публикуване на коментар